У Тячеві працює дитяча точка Спільно ЮНІСЕФ

2023-10-02 15:26:54

Дитячі точки "Спільно", створені за підтримки ЮНІСЕФ - це безпечний простір, де батьки і діти проводять час за цікавими та корисними активностями.

Такий простір функціонує й у Тячеві на першому поверсі адміністративної будівлі РВА.

На локації працюють волонтери, які щодня проводять творчі заняття для дітей, різні майстер-класи, грають в активні та настільні ігри, щотижня створюють ляльковий театр «Іскорки Суперсили». 

Тут надається психологічна допомога, є навчальні активності для розвитку дітей, такі як ігри та навчання на тему «Здорове харчування», арттерапевтичні активації з психологом, уроки англійської мови. 

Нещодавно стартував проєкт eKids, у рамках якого розпочинаються заняття з програмування на мові Scratch та Python.
 
Діткам, які сюди приходять завжди весело, цікаво та пізнавально. Тим часом дорослі мають змогу отримати корисну інформацію та консультацію фахівців різних напрямів.

Простір облаштований для потреб дитини: наявні ігри для різного віку, розвиваючі книги та іграшки, різні знаряддя для творчості. А найголовніше – індивідуальний підхід до кожної дитини.

У такий спосіб ЮНІСЕФ намагається забезпечити дітям доступ до освітніх заходів та корисного дозвілля під час війни. 

Дитячі точки «СПІЛЬНО» допомагають не тільки дітям, але і їхнім батькам, які можуть спокійно залишити дитину в безпечному місці.

Дитяча точка Спільно від ЮНІСЕФ за адресою: м.Тячів, пл.Незалежності,30 чекає на своїх відвідувачів щодня, без вихідних, з 9:00 до 18:00 години. 

Усі заняття проводяться безкоштовно.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00