До уваги суб’єктів господарювання у сфері машин, компонентів та обладнання!

2023-10-03 09:18:40

Компанія Pronar разом з інституціями-партнерами, Польське агентство інвестицій і торгівлі (Polska Agencja Inwestycji i Handlu - PAIH) та Польська асоціація роботодавців у галузі будівництва (Polski Związek Pracodawców Budownictwa), запрошують взяти участь у Польсько-Українському Бізнес-Форумі – Сектор Машин та Обладнання. 

Дата проведення: 18 жовтня 2023 року. 

Місце проведення: 
виставковий центр Pronar, вул.Армії Крайової,41, 17-300 Сім’ятичі (https://pronar.pl/pronar_wirtualny_spacer_en/index.html).

Умови участі: безкоштовно. 

Посилання для реєстрації на захід: https://bit.ly/3PJjdVL

Відновлення України від руйнувань, спричинених війною, вимагатиме залучення світових фінансових інституцій та промислових корпорацій. Польські машинобудівні компанії мають у своєму розпорядженні інноваційні технологічні рішення, а їхній величезний потенціал може відіграти ключову роль у цьому процесі.
 
Участь у заході буде відмінною нагодою налагодити зв’язки з ключовими гравцями з України, включаючи державні органи, неурядові організації, фінансові установи та інституції, зацікавлені у відновленні місцевої економіки. 

Унікальною частиною Форуму стане презентація модельного ряду техніки кожної компанії, включаючи робочі демонстрації обраної техніки.

Організатори переконані, що Форум є ініціативою, спрямованою на активну участь у відновленні української економіки.

Запрошення: https://bit.ly/46hxAro

Програма: https://bit.ly/45cqmU1
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00