Стартував набір на другий курс навчання в Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву

2023-10-19 18:17:27

Підготовка населення до національного спротиву, оборона держави, територій, своїх рідних та близьких – один з основних напрямків комплексного захисту країни від зовнішнього ворога.

Під час робочої зустрічі з Михайлом Марушевським, старшим інструктором Тячівського районного центру підготовки населення до національного спротиву обговорили актуальні питання щодо продовження роботи даного центру та формування бажаючих отримати базові військові навички.

«Завершився перший трьохмісячний курс із підготовки населення до національного спротиву. Слухачі Тячівського районного осередку Закарпатського обласного Центру підготовки населення до національного спротиву виявились самою багаточисельною групою із усієї області. Наразі розпочався набір слухачів на другий курс.

Дякую усім, хто пройшов курс та виявив бажання навчатися на наступному. Окрема подяка  Михайлові Марушевському за теоретичні та практичні знання, які він передав слухачам курсу, а саме: з вогневої та тактичної підготовки, спеціальної фізичної підготовки, тактичної медицини, підготовки зв’язку, військової топографії та інженерної підготовки. 

Війна триває і саме ці знання необхідні кожному. Вони допоможуть зберегти життя та захистити рідну землю, свою родину і незалежність України», - наголосив очільник району Тімур Аверін. 
 
Нагадуємо!
Стартував набір на другий курс навчання в Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.

Прийом заявок триває до 27 жовтня за посиланням https://is.gd/jSZxtv.

Деталі за номером  +380959130589.

Продовжуємо роботу, спрямовану на посилення безпекового сектору!

Пресслужба Тячівської РВА




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00