До відома пенсіонерів!

2018-06-07 14:03:52

Розпочато співпрацю з АТ «ОТП Банком»

Фахівці Тячівського управління повідомляють, що відповідно до рішення конкурсної комісії по відбору банків для виплат пенсіонерам, яка відбулася 3 травня 2018 року, прийнято рішення щодо визнання уповноваженими 34 банків. У зв’язку з цим, банки, які до цього часу здійснювали такі виплати, але не отримали ліцензії, припинили виконання таких функцій. Працівниками управління було здійснено оперативні дії щодо укладення договорів.
Зокрема, 31 травня 2018 року, між Тячівським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України в Закарпатській області та АТ «ОТП Банком» підписано договір щодо виплати пенсій через відділення банку у присутності начальника управління Сергія Данилича, керуючого банку Михайла Гайовича та завідувача юридичного сектору Ярини Шовак.
Хочеться зауважити, що операції з відкриття поточних рахунків, зарахування та виплати пенсій, грошової допомоги здійснюються банком безоплатно.
Більш детальну інформацію з питань отримання пенсії через банківські установи, а також їх перелік можна отримати безпосередньо звернувшись до відділу обслуговування громадян управління, або зателефонувавши на постійно діючу гарячу лінію за номером 3-20-92.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00