У Тячівській РВА відбулась нарада з питання мобілізації

2023-11-06 15:38:06
Під головуванням очільника Тячівської районної військової адміністрації Тімура Аверіна, за участю начальника Тячівського РЦТК та СП, полковника Андрія Олещука, начальника Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області Михайла Палкуша та заступника голови РВА Вадима Носи відбулася нарада з представниками територіальних громад району.

Нараду розпочали хвилиною мовчання на вшанування пам'яті воїнів 128-ї ОГШБр, які віддали своє життя за свободу, суверенітет та незалежність нашої держави.

На порядку денному розглянуто питання щодо виконання планових завдань та стану поставки мобілізаційних ресурсів, подальші завдання роботи та взаємодії з даного напрямку.

Очільник району звернув увагу присутніх на важливості виконання плану поставок мобілізаційного ресурсу. «Це персональна відповідальність голів громад, – наголосив він. – Потрібно належним чином організувати інформаційно-роз’яснювальну роботу, забезпечити оповіщення і поставку військовозобов’язаних. За неналежне виконання цього завдання вживатимуться відповідні заходи».

З початку повномасштабного вторгнення багато наших земляків віддали найцінніше що ми маємо – життя, за свободу та незалежність нашої країни. Для того щоб зберегти пам'ять про героїв, було прийнято рішення створити у кожній громаді Алею Слави загиблим захисникам. 

За підсумками наради всі присутні отримали конкретні завдання на найближчий час.

Пресслужба Тячівської РВА





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00