За допомогою кількох кліків на порталі Дія підприємці можуть отримати цілий пакет послуг

2023-11-09 09:09:54

Кабінет Міністрів під час засідання 7 листопада ухвалив рішення, яке дозволить експериментальному проекту «е-Підприємець» діяти на постійній основі. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Уряд продовжує курс на створення максимально зручних умов для започаткування та ведення підприємництва в Україні. Йдеться про можливість за допомогою кількох кліків на порталі Дія отримати цілий пакет послуг», — зазначив Денис Шмигаль.

Зокрема це такі послуги як  державна реєстрація фізособи-підприємця, реєстрація змін про ФОП, повідомлення про використання єдиного рахунку, реєстрація платником єдиного податку або платником ПДВ, відкриття банківського рахунку.

Загалом, за словами Прем’єр-міністра, комплексна послуга «е-Підприємець» включає 12 опцій.

«Таким чином ми прибираємо бюрократію, радикально заощаджуємо час людей, які хочуть розпочати та розвивати власну справу, оптимізуємо процес надання публічних послуг», — відзначив очільник Уряду.

Денис Шмигаль наголосив, що діджиталізація залишається наскрізною політикою держави. Уряд має амбітне завдання за наступні три роки запустити 63 нових цифрових продукти.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00