На Закарпатті стартувала перша «Школа експортера»

2023-11-09 15:14:56
Протягом двох днів близько 30 учасників у форматі інтенсиву отримають нові знання у сфері експортної діяльності чи посилять уже наявні.

Навчання для представників місцевих і релокованих підприємств сьогодні відкрив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

«Така кількість зацікавлених осіб говорить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку і спільно з партнерами проводимо корисні заходи. Наше завдання – створити всі умови для того, аби робота бізнесу була простішою та комфортнішою як у напрямку експортної діяльності, так і в інших сферах», — наголосив Василь Іванчо.

Також він додав, що зовнішньоекономічна діяльність – один із ключових напрямків, який сприяє розвитку Закарпаття та України загалом, тому вивчення різних тонкощів важливе.

Завдяки кваліфікованим фахівцям на тренінгу розглянуть питання виходу на міжнародну арену й пошуку ринків, діджитал-інструментів, документального супроводу, логістики, фінансів тощо.

«Школу експортера» втілюють за підтримки Програми розвитку ООН у межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується Урядом Німеччини.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00