Триває базова підготовка громадян до Нацспротиву

2023-12-04 09:03:12
Днями інструктори Тячівського осередку центру підготовки населення до національного спротиву навчали слухачів курсу навичкам «Вогневої підготовки».

Розповіли про основні правила безпеки при поводженні зі зброєю, призначення та будову основних частин й механізмів стрілецької зброї, підготовку до виконання вправ контрольних стрільб, неповну розбірку та збірку, основи стрільби, дальність ураження та тонкощі використання зброї.

Під час поводження зі зброєю важлива швидкість. Тому, на практичних заняттях, свої рухи і порядок дій курсанти відточують до автоматизму.

Існує багато важливих деталей, окрім самого пострілу, для того, щоб куля влучила в ціль: правильне вміння тримати баланс, розташування ніг, рук голови, дихання тощо. 

Слухачі курсу вивчили такі положення під час стрільби, як з місця (лежачи, з коліна, стоячи) та в русі. Відпрацювали вправи заряджання і розряджання зброї, прицілювання.

Зараз різко зросла потреба у навчанні різних верств населення передовим медичним навичкам та військовій справі. Тому, даний курс підготовки населення до національного спротиву спрямований на надбання простими громадянами навичок порятунку життя в надзвичайних ситуаціях.

Якщо люди матимуть практичні навички, вони зможуть захисти насамперед себе, своїх рідних та дати гідну відсіч ворогу.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00