«Робота та відновлення»: Мінвідновлення запустило проєкт з пошуку вакансій у сфері відбудови

2023-12-04 15:03:10

У межах ініціативи створили вебсайт robotavidnovlennya.org, де вже доступні понад тисячу актуальних пропозицій від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури.

Зокрема, йдеться про пропозиції, що передбачають можливості безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання, що важливо для внутрішньо переміщених осіб.

«Цей проєкт допоможе забезпечити роботою українців, в тому числі тих, які були змушені залишити свої домівки. А також підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення в цілому», — пояснив віцепрем'єр-міністр з відновлення України, міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Крім актуальних вакансій, вебсайт проєкту «Робота та відновлення» також пропонує рекомендації щодо пошуку роботи і відповіді на найбільш часті запитання щодо працевлаштування.

Проєкт реалізовують Міністерство відновлення разом з Державним агентством відновлення, АТ «Укрпошта» та «Укрзалізниця» за підтримки громадської спілки «Українська інфраструктурна асоціація», а також порталу robota.ua.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00