Цьогоріч українці вперше відзначають два свята одночасно - День Збройних сил України та День Святого Миколая!

2023-12-06 19:38:20
Тож з нагоди свят, у великій залі Будинку культури міста Тячів, відбулися урочисті заходи за участі представників органів місцевої влади, силових структур району, військовослужбовців та дітей.

Збройні сили України завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист.

З нагоди свята привітали військовослужбовців та подякували кожному, хто захищає Україну.

Хоча українці відмовляються від масових заходів в умовах війни, однак, для дітей, свято Миколая все ж має бути. Під час війни це особливо важливо, адже ніхто не зможе у наших дітей забрати день зустрічі з мріями та подарунками, свято дитинства й щедрості, на яке щорічно вони чекають.

У День Святого Миколая привітали солодкими пакунками дітей військовослужбовців ЗСУ та учасників бойових дій, дітей, батьки яких героїчно загинули захищаючи Україну, а також дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Немає нічого приємнішого, ніж бачити щасливі посмішки на дитячих обличчях. 

Дякуємо за влаштоване свято! Окрема подяка Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА та Департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА за солодкі подарунки від Святого Миколая.

Сьогодні у всіх нас, і дітей, і дорослих, одне спільне бажання - захистити Україну. Тож нехай Миколай Чудотворець допомагає і береже наших захисників, надає їм сил, відваги, мужності, а серця всіх людей наповнює вірою в диво, яке обов’язково здійсниться, якщо в нього щиро вірити.

Пресслужба Тячівської РВА



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00