До кінця року Закарпатська ОВА проведе інформаційний аудит

2023-12-06 15:23:01
Працівники апарату і структурних підрозділів адміністрації пройшли підготовку до проведення оцінки стану оприлюднення та оновлення відкритих даних. 

Тренінг для майже 40 державних службовців організували за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.

Разом з експертом проєкту Денисом Губашовим учасники тренінгу розглянули етапи, основні інструменти й особливості проведення інформаційного аудиту ОВА. Завдяки цьому робота з даними та запитами на публічну інформацію надалі буде ще більш ефективною та прозорою.

Нагадуємо, до 8 грудня включно на порталі Допомога Закарпаття тривають електронні консультації з громадськістю щодо проведення інформаційного аудиту обласної військової адміністрації у 2023 році https://is.gd/oCjpia.

Для представників органів місцевого самоврядування області безоплатний тренінг з відкритих даних від Open Data Academy відбудеться 19–20 грудня в Ужгороді. Реєстрація триває за посиланням: https://academy.data.gov.ua/.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00