Стартує сервіс замовлення квитків для військових від Укрзалізниці

2023-12-06 17:05:48
Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia на своєму сайті запускає опцію замовлення квитків для військовослужбовців. Послуга впроваджується з огляду на потенційно високий попит на квитки у передноворічний період. Ще одна причина – висока потреба в придбанні квитків у день відправлення серед військових через термінові відрядження, поїздки на лікування.

У разі відсутності квитків у вільному продажу, забронювати квиток військовослужбовці можуть онлайн на порталі замовлення сервісних послуг за окремим посиланням: https://services.uz.gov.ua/military.

Військові зможуть бронювати квитки не тільки для себе, але й для побратимів, з якими прямують в одному напрямку.
Для того, щоб забронювати квиток, необхідно:

- Залишити заявку не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда;
- Дочекатись спеціального коду замовлення на електронну пошту;
- Викупити квиток у касі не пізніше, ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру дійсний військовий квиток або посвідчення офіцера. 

Спецзамовлення квитків доступне на 17 найбільш затребуваних серед військових поїздів з огляду на маршрути їх прямування з/до міст, наближених до зони ведення бойових дій. 

Нововведення впроваджується зокрема для спрощення придбання термінового квитка. Раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та робило фактично неможливою поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Можливість спецзамовлення квитків для військовослужбовців дозволить захисникам та захисницям вчасно дістатись додому під час довгоочікуваної відпустки у передноворічний період.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00