Дводенний тренінг з відкритих даних в Ужгороді провели для держслужбовців і працівників органів місцевого самоврядування з усього Закарпаття

2023-12-20 15:04:06
Учасників навчань привітав заступник голови ОВА Олександр Пацкан. Він наголосив, що наша область послідовно впроваджує політику відкритих даних, де окремим аспектом є організація таких тренінгів для фахівців усіх рівнів. 

«Відкриті дані – важливий інструмент у руках тих, хто з ними працює. Ця робота має бути системною, коректною, а знання й застосування сучасних підходів може її значно полегшити і прискорити», – зауважив заступник голови ОВА.

За його словами, відкриті дані – це не лише про прозорість і відкритість у роботі органів влади чи про забезпечення доступу до публічної інформації, адже цей потужний механізм також дозволяє розробляти нові продукти, приймати ефективні управлінські рішення, формувати довгострокові цілі та стратегії.

Загалом у тренінгу з відкритих даних, який за сприяння Закарпатської ОВА організували Міністерство цифрової трансформації України та Open Data Academy, взяли участь близько ста фахівців. Вони також мали змогу обрати свій рівень навчання – basic чи advanced.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00