Закарпаття приєднується до загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

2024-01-08 14:18:32
Про початок масштабних учнівських змагань в області на брифінгу повідомив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

За його словами, ініціатива покликана популяризувати спорт і здоровий спосіб життя серед дітей та молоді. 

«Під час війни, коли наші Збройні сили ведуть героїчну боротьбу, важливо створювати всі умови для того, щоб наші діти мали можливість розвиватися і займатися фізичною активністю», – зазначив очільник краю.

Віктор Микита підкреслив, що змагання проводитимуть у таких видах спорту, як баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг. Спершу це будуть шкільні змагання, потім – на рівні громади, району та області. На фінальному етапі визначать переможців серед регіонів країни.

«Сподіваюся, Закарпаття потрапить на такий високий рівень і в нас будуть серйозні досягнення», – прокоментував голова обласної військової адміністрації. 

Потужної мотивації і високих результатів учасникам майбутніх змагань на брифінгу також побажали амбасадори проєкту – відомі спортсмени краю:

- Павло Гумен, неодноразовий призер та чемпіон України, майстер спорту України, учасник чемпіонатів Європи та світу, призер етапів Кубка світу в командній першості з фехтування;
- Василь Маєвський, учень Клячанівського ЗЗСО, рекордсмен України та світу в гирьовому спорті, найсильніша дитина у світі.

Нагадаємо, що зареєструвати свою учнівську команду в президентському проєкті Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги можна до 1 лютого 2024 року на сайті https://scl.gov.ua/.

Уболіваємо за своїх – разом переможемо.

 
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00