У Тячівській РВА відбулась нарада з актуальних питань сьогодення

2024-01-30 09:16:10

Під головуванням начальника Тячівської районної військової адміністрації Тімура Аверіна, з представниками органів місцевого самоврядування, відбулась нарада з актуальних питань сьогодення. 

Розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

- проведення комісійних перевірок стану об’єктів, фонду захисних споруд цивільного захисту на території Тячівського району та вжиття заходів щодо їх збереження та відновлення;

- вжиття заходів щодо попередження потрапляння побутового сміття та ПЕТ-пляшок до річки Тиси;

- стан реалізації ветеранської політики у територіальних громадах району.

Основну увагу було зосереджено на питанні співфінансування комунальних видатків КНП «Тячівська міська лікарня».

Федір Яринич, керівник КНП «Тячівська міська лікарня», разом з Тячівським міським головою, Іваном Ковачем зазначили на необхідності спільного врегулювання даного питання.

Також було визначено завдання щодо оповіщення представниками територіальних громад та поставку ними військовозобов’язаних до РТЦК.

Тімур Аверін наголосив представникам органів місцевого самоврядування на важливості виконання ними мобілізаційних завдань.

Начальник Мукачівського районного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області довів до відома присутніх інформацію про необхідність укладення кожною ТГ договорів з поліцією охорони.  

Підполковник поліції Юрій Огняник повідомив, що з 1 вересня 2024 року всі навчальні заклади мають бути забезпечені охороною. У кожному закладі освіти поліцейський стежитиме за правопорядком та буде організовано пропускний режим.

Поки триває війна, пріоритетним питанням залишається підтримка Збройних сил України.

Представник 3-ої окремої штурмової бригади полку «Азов», який  долучився до наради онлайн, розповів про свій військовий підрозділ, про потреби у мобілізаційних ресурсах, про потреби у матеріальних засобах та висловив свої сподівання на взаємодію та співпрацю з органами місцевого самоврядування району.

Всі розглянуті питання знаходяться на контролі керівництва РВА, тож за підсумками наради присутні отримали конкретні завдання.

Пресслужба Тячівської РВА



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00