Триває прийом заявок на участь у конкурсному відборі до складу Дунайської молодіжної ради при стратегії ЄС для Дунайського регіону

2024-03-21 11:53:07

Триває прийом заявок на участь у конкурсному відборі до складу Дунайської молодіжної ради при стратегії ЄС для Дунайського регіону для молоді віком від 18 до 28 років, що проживає на території Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Одеської областей.

Кінцевий термін подання заявки – 22 березня 2024 року.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України інформує про участь України у Стратегії ЄС для Дунайського регіону та про набір до Дунайської молодіжної ради у рамках функціонування ЄСДР.

Стратегічний пункт ЄСДР, який виконує функції секретаріату ЄСДР (м. Відень, Австрія), через Мінінфраструктури інформує щодо вільної вакантної посади для представника української сторони у Дунайській молодіжній раді (Danube Youth Council) у рамках ЄСДР.

Детальну інформацію щодо роботи Дунайської молодіжної ради, критерії відбору до Ради та умов подання заявки для участі у відборі, можливо отримати за посиланням: https://danube-region.eu/danube-youth-council/

Довідково. Дунайська Молодіжна Рада є допоміжним органом у рамках функціонування ЄСДР, метою якої є залучення молоді на політичному рівні до процесу управління Стратегією, досягнення її основних цілей та завдань. За сприяння Європейської Комісії Дунайська молодіжна рада розпочала своє функціонування з жовтня 2022 року та складається з 28 членів з 14 країн Дунайського регіону, у тому числі й України.





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00