Керівицтво Тячівщини здійснило робочу поїздку у населені пункти Усть-Чорнянського куща

2018-06-19 17:47:43


Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук, разом з головою райради Іваном Фабрицієм та депутатом Закарпатської обласної ради Василем Федурцьо здійснили робочу поїздку в населені пункти Усть-Чорнянського куща.


Насамперед посадовці  навідалися на об'єкт, де завершуються земляні роботи з розчистки русла  правого берега річки Тересви в смт Усть -Чорна (урочище Озерел).  Як наголосив головний інженер Хустського ПМК -77 Василь Гечко, здійснено 82 м берегоукріплення та 315 м розчистки. Це збільшить пропускну спроможність води та зменшить її нагрузку на дамбу і дорогу під час можливих паводків.
Відтак у селищі на керівництво району очікував голова виконкому Петро Костяк, який розповів про найбільш вагомі питання соціального розвитку громади, які необхідно вирішувати чимскоріш. Зокрема, що стосується берегоукріплення, де вже проводяться відповідні роботи. А також ремонту доріг, які теж розпочато і надалі буде продовжено. Учасники робочої поїздки навідалися в освітній заклад і оглянули приміщення,  де планується відкриття музичної школи.  
Актуальним для гірських населених пунктів залишається медичне забезпечення, особливо під час реформування галузі охорони здоров'я. З приводу чого керівництво району зустрілось з головним лікарем Дубівської РЛ №2  Миколою Бігунцем,  проінспектувало матеріально-технічний стан закладу.  
Як наголосив у підсумку робочої поїздки голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук всі найбільш актуальні питання соціального розвитку населених пунктів  Усть-Чорнянського куща  будуть вирішуватись по мірі можливості органами влади та за сприяння депутатів різних рівнів.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації   

























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00