Зустріч з бізнесом Буштинської громади

2024-05-16 11:05:27
За дорученням начальника Тячівської РВА Тімура Аверіна, його заступник Вадим Носа  провів зустрічі з представниками бізнесу Буштинської громади з приводу бронювання працівників.

Під час зустрічі обговорили питання бронювання працівників підприємств, установ та організацій, які визнані критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

18 травня 2024 року набуде чинності Закон України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", який передбачає зміни в законодавстві щодо бронювання військовозобов'язаних. Наразі Уряд працює над розробкою відповідних урядових актів.

Щоб уникнути зупинки роботи критично важливих для економіки підприємств в цей перехідний період, а також з метою забезпечення потреб оборони та населення, терміни дії відстрочок продовжено на один місяць.

З 18 травня підприємства зможуть бронювати своїх працівників вже за оновленими правилами.

Вадим Носа закликав підприємців громади вже зараз ознайомитися з оновленими правилами бронювання та розпочати процес бронювання своїх працівників. «Це важливий крок, який дозволить гарантувати безперебійну роботу підприємств в умовах воєнного стану», - зазначив заступник голови.

Пресслужба Тячівської РВА



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00