Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець: молодь у відновленні держави”

2024-06-12 14:59:02
У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді “Державотворець”. 

Мета національної програми “Державотворець” – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. 

06 липня 2024 року відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець: молодь у відновленні держави”. Учасниками заходу стануть понад 500 молодих людей, що будуть відібрані з усієї країни за результатами конкурсу. 

Під час форуму буде оголошено про початок відбору молоді для участі в освітньопрофесійному курсі, що запланований на серпень цього року. Кращі випускники програми будуть направлені для проходження стажування з можливістю подальшого працевлаштування в органи державної влади. Просимо сприяти поширенню інформації про Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець” серед зацікавлених осіб. 

Реєстрація на форум здійснюється за посиланням: http://surl.li/ugajj

У разі виникнення додаткових питань, звертатися за тел. (093) 495-37-49, Анастасія Коломійченко, начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді управління молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, або за тел. (095) 460-00-15, Максим Свисенко, координатор програми “Державотворець”.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00