Чергові новації у проведенні закупівель під час воєнного стану розглянули понад 70 уповноважених осіб замовників Закарпаття на тренінгах в ОВА

2024-06-24 16:17:08
Навчання для фахівців, які здійснюють публічні та оборонні закупівлі, організували Департамент економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА й ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень».

Учасників тренінгів привітав директор департаменту економічного та регіонального розвитку ОВА Тарас Триндяк. Він наголосив, що закупівельне законодавство зазнало суттєвих змін від початку повномасштабної війни. Однак так само в пріоритеті – відкритість, прозорість тендерних процедур на всіх етапах і, зрештою, їх ефективність.

Саме тому фахівцям із закупівель слід систематично підвищувати кваліфікацію, вивчати останні зміни й процедури проведення закупівель в умовах воєнного стану та відповідно до стандартів ЄС.

Уповноважені особи замовників ознайомилися з нововведеннями у профільному законодавстві, зокрема щодо підготовки й оприлюднення обґрунтувань тендерів, особливостями проведення відкритих торгів, спрощених закупівель у сфері оборони та інше.

Тренінг провели голова правління ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» Мирослав Сімка й експерт-аналітик громадської організації Роман Поліщак.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00