Тячівський район організовує благодійний турнір на підтримку ЗСУ

2024-07-10 11:53:06
Під головуванням начальника Тячівської РВА Тімура Аверіна відбулась нарада з представниками органів місцевого самоврядування, за участі президента федерації армспорту Закарпатської області, Богдана Лехмана та військовослужбовців в/ч «Карпатська Січ», щодо проведення у Тячівському районі відкритого благодійного турніру з армреслінгу на підтримку Збройних Сил України. 

«Основною метою проведення даного заходу є комунікація, волонтерство, обʼєднання зусиль, підтримка бойового духу наших воїнів та забезпечення їх найнеобхідніших потреб», - зазначив очільник району.

Учасники наради обговорили організаційні аспекти турніру. Особлива увага була приділена пошуку спонсорів та партнерів для даного заходу, готових підтримати цю благодійну ініціативу.

Всі присутні на нараді мали можливість висловити свої ідеї та запропонувати варіанти для успішної реалізації турніру.

Тімур Аверін акцентував увагу на важливості об'єднання зусиль для реалізації цієї події та закликав кожну територіальну громаду долучитися до організації турніру та сприяти в його проведенні. Всі кошти, зібрані під час проведення заходу, будуть передані на потреби ЗСУ.

Місце та дата проведення турніру будуть опубліковані згодом.

Пресслужба Тячівської РВА



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00