Медичні заклади Тячівщини отримали гуманітарну допомогу

2018-06-26 18:25:44

Черговий  вантаж з  медичним обладнанням  надійшов у районну поліклініку та районну лікарню №1 за сприяння голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем'янчука від Благодійного фонду розвитку та милосердя «Нове життя» (директор Василь Зеленько).

А доставив його волонтер Віталій Богдан, який теж активно співпрацює з даним фондом.  Для передачі гуманітарної допомоги в медичні заклади навідався також депутат районної ради Іван Корнута - активний учасник благодійних акцій, що проводяться на території району.  
Відтак районна поліклініка отримала негатоскоп, інвалідні ходулі та коляски, медикаменти, постільну білизну, які будуть розприділені за своїм призначенням по кабінетах. Такі ж засоби пересування для людей з обмеженими фізичними можливостями, негатоскопи, функціональні ліжка, тумбочки,  комплекти білизни, подушки, спеціальні медичні матраци було доставлено і в районну лікарню № 1.
- На жаль,  матеріально-технічна база наших районних закладів охорони здоров'я знаходиться в жалюгідному стані. І гуманітарна допомога, яку ми отримуємо із-за кордону від благодійників,  дозволяє нам хоч трохи замінити вкрай застаріле обладнання та покращити якість надання  медичних послуг, – зазначив голова Тячівської РДА, Василь Дем’янчук.
Керівництво поліклініки та лікарні висловлює вдячність всім, хто долучився до даної благодійної акції.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00