Багатьох тячівців з нагоди Дня Конституції відзначили нагородами

2018-06-27 16:26:30

Сьогодні, 27 червня у Тячівській РДА відбулися урочисте зібрання з нагоди Дня Конституції. Участь у заході взяло керівництво району, депутати райради, представники установ та організацій району.


Розпочався захід із звучання Гімну України. Відтак перед присутніми виступив голова РДА Василь Дем'янчук, який відмітив важливість виконання основного закону та побажав  усім щасливого майбутнього у процвітаючій Україні.
- День Конституції приближає нашу країну до європейської спільноти, де всі  живуть  за демократичними цінностями, чого ми усі прагнемо, - відмітив очільник району.   
З вітальним словом до присутніх у залі також  звернувся голова районної ради Іван Фабрицій, який висловив вдячність українським воїнам  України на Сході за мужність і патріотизм,  побажав усім здоров'я, миру та єдності.
Після чого за сумлінну працю та вагомий внесок в розбудову країни, з нагоди Дня Конституції  було відзначено нагородами та грамотами обласної та районної адміністрації  ряд осіб.
Зокрема Почесну відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям» отримав  приватний підприємець з села Вільхівці Василь Майор. Почесними грамотами Закарпатської ОДА нагороджено – поетесу, піснярку, прозаїка, драматурга, члена районної організації «Митці Тячівщини» Юлію Драгун, директора Тячівської районної ДЮСШ Василя Варгу, депутата Тячівської райради Василя Дана, директора районного ЦДЮТ Ларису Кузнец.
Грамотами Тячівської РДА відзначили прокурорів Тячівської місцевої прокуратури:  Марину Думнич, Івана Худана, Святослава Юсипа, заступника начальника РВ Державної виконавчої служби в Закарпатській області Сергія Дзябка, заступника начальника Тячівського відділу поліції – начальника сектору кримінальної поліції Юрія Чепку, інспектора сектору превенції патрульної поліції Тячівського відділу поліції Ренату Цибу та старшого оперуповноваженого РВ УСБУ в Закарпатській області Сергія Маркова. 
А також депутатів Тячівської районної ради Василя Карпу, Василя Кушілку, Івана Немеша, Михайла Федину, Ореста Руснака, Олександра Продана, Віктора Погара та Ігоря Грабаря.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00