Опалювальний сезон 2024-2025: відбулося засідання оперативного штабу

2024-08-20 16:13:23
Сьогодні під головуванням в.о.начальника Тячівської РВА Вадима Носи відбулось засідання оперативного штабу із питань забезпечення підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2024-2025 років. 

Під час засідання учасники штабу порушили низку питань для забезпечення необхідних умов сталого проходження опалювального періоду, а саме:

-підготовка котелень до роботи в осінньо-зимовий період;

-проведення повірки приладів обліку природного газу та газових сигналізаторів бюджетних організацій відповідно до графіків повірки;

-проведення процедури закупівлі твердого палива (дров) відповідно до чинного законодавства для створення необхідного нормативного запасу на початок опалювального періоду.

Окреслили основні завдання з підготовки господарського комплексу та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період.

Особливу увагу було приділено питанню необхідності оформлення договорів на постачання електроенергії та газу, а також своєчасності розрахунків за спожиті електроенергію і газ закладами соціальної сфери.

Окремо зупинилися на питанні забезпечення сімей військовослужбовців, які знаходяться у зоні бойових дій та сімей загиблих військовослужбовців паливними дровами.

Вадим Носа наголосив на необхідності забезпечення безперебійного функціонування усіх важливих об'єктів району в осінньо-зимовий період. 

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарського комплексу та бюджетної сфери району до опалювального сезону 2024-2025 років.

Підготовка до зими триває, і завдяки спільним зусиллям зробимо все можливе, щоб бути готовими до будь-яких викликів.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00