Їх не вчили бути вразливими, але є удари, проти яких безсилі і найміцніші з нас

2024-08-30 19:38:02

Чоловіки не звикли говорити про свої проблеми, ця тема глибоко табуйована, тим паче під час війни. 

Але саме зараз нам важливо підтримувати стійкість кожного з нас, і визнавати – допомога може бути потрібна і чоловікам також. Бути вразливими — це нормально, так само як і попросити про допомогу.

Загальнонаціональна кампанія «Будь другом. Собі теж» покликана подолати стигму та заохотити чоловіків звертатися по допомогу, коли вони цього потребують. Бути другом, собі теж — означає дбати про себе так само, як чоловіки дбають про інших, піклуватися про себе і власне ментальне здоров’я. 

Ви можете звернути увагу на свій стан чи помітити проблеми з ментальним здоровʼям у свого друга. Ви можете підтримати. Ви можете поговорити та запропонувати допомогу. Зараз, як ніколи, важливо бути другом. Собі теж.

Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж», спрямована на дестигматизацію теми ментального здоров’я серед чоловіків, є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00