Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук взяв участь в нараді освітян, де обговорили особливість Нової української школи

2018-07-05 16:00:40
   
   

    Сьогодні, (05.07.2018) в Буштинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбулася нарада освітян району, в якій зокрема взяв участь голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук.

     На порядку денному ряд актуальних питань освітян, відтак, презентували діяльність Буштинської загальноосвітньої школа  - директор В.М. Серюга, який детальніше в доповіді розповів про роботу. Неабияк актуальним питанням стало про  особливості організації освітнього процесу Нової української школи.
    Під час роботи слухачі мали змогу проаналізувати основні напрями роботи в районах щодо розвитку професійної компетентності педагогів із питань організації роботи в умовах підготовки до впровадження з 1 вересня 2018 року нового Державного стандарту початкової загальної освіти, а також ознайомилися з роботою кращих тренерів області щодо підвищення кваліфікації вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти в умовах упровадження нового Державного стандарту та Концепції «Нової української школи».      Також, присутні мали можливість взяти участь в уроці критичного мислення/
    Голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук зауважив, що найбільший виклик – запалити вогник змін, відтак нове завдання педагога — надихати й дарувати позитив. Сучасне навчання — через реальну діяльність, а не за малюнками та лекціями.  
    Підсумуючи, слід відмітити, що співпраця між усіма учасниками освітнього процесу – учителів, учнів, адміністрацій та батьків – наріжний камінь, який допоможе досягти всіх інших результатів. Адже тільки так можливо втілити головну мету: змінити освітнє середовище, впровадити навчання для життя.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації













Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00