Актуальні питання району обговорено на понеділковій нараді

2018-07-30 15:26:10

Сьогодні 30.07.18 у Тячівській державній адміністрації відбулася понеділкова нарада, яку провів голова Василь Дем'янчук.


        Участь у нараді взяли перший заступник Михайло Полажинець та заступник голови РДА Віктор Погар, заступник керівника Тячівської місцевої прокуратури Юрй Намяк, начальник Тячівського  відділу поліції Янош Дорчинець, заступник начальника Тячівського міжрайонного відділу УСБУ  в Закарпатській області Павло Ващук,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.
        Насамперед голова РДА Василь Дем'янчук за участі Тячівського районного військового комісара Ігоря Тищука вручили учаснику АТО, старшому лейтенанту в запасі  Леону Данко відзнаку Міністерства оборони України за зразкову службу. Також очільник району висловив вдячність військовослужбовцю:
        - Дякуємо Вам, що ризикуючи своїм життям, Ви захищали наш мир і спокій та з честю виконали свій патріотичний обов'язок перед країною.
        Після чого присутнім у залі було представлено новопризначеного начальника відділення інспекторів прикордонної служби " Тячів" Євгена Стицюка.
       Про хід виконання заходів Програми зайнятості за І півріччя та перспективи виконання всіх заходів за рік інформував директор  районного центру зайнятості Василь  Кушілка.
        Робота Тячівського РЦЗ впродовж І півріччя 2018 року була спрямована на проведення активної політики зайнятості населення.  Послугами служби зайнятості скористалися 5473 чоловік, з яких статус безробітного надано  - 2260 особам. За сприяння фахівців центру на вакантні та новостворені робочі місця працевлаштовано 1191 особу з числа шукачів роботи та безробітних тощо.
       Про  підсумки роботи за перше  півріччя 2018 року звітували керівники відділів та управлінь державної адміністрації, організацій району.   Зокрема, що стосується підготовки бюджетних установ до осінньо-зимового періоду та забезпечення газопостачанням, оподаткування,  протипожежної безпеки,  реалізації урядової  програми "Доступні ліки", будівництва захисних споруд та ін. 
       Йшлося на нараді також щодо  роботи очисних споруд, санепідеміологічного стану в зонах відпочинку, боротьби з амброзією та іншими  карантинними бур'янами - алергенами, які впливають на здоров'я людей і довкілля. З приводу обговорених питань керівником району надано усні вказівки і доручення.
      Вчергове голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук звернувся до керівників структур, які надають послуги населенню з метою належного виконання обов’язків та чуйного ставлення до людей.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00