Триває ремонт доріг в населених пунктах Тячівського району

2018-08-02 21:55:14


Сьогодні 02.08.18 р. в рамках робочої поїздки по населених пунктах району голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук та голова районної ради Іван Фабрицій за участі депутата районної ради Василя Кушілки навідались в село Терново.


В даному населеному пункті триває поточний ремонт центральної дороги, який за сприятливих погодних умов невдовзі буде завершено. Відтак дорожники перейдуть до інших сіл, де теж ліквідовуватимуть ямковість автошляхів.
Як наголосив очільник району цьогоріч заплановано чималий об'єм робіт для покращення інфраструктури доріг району з різних джерел фінансування.
На даний час працюють дві бригади - одна на тереблянській долині, де вже завершено ремонт у с. Колодне, урочищі Занявка, Кричево, Чумалево, с. Дулово та продовжується в с. Теребля. Інша бригада працює на ділянці "Тересва - Нересниця" і наразі знаходиться в селі Терново.
Вже майже завершено необхідні процедурні питання з капітального будівницва доріг - проведено тендера, визначено переможців, які проведуть роботи. Загалом планується найбільш проблемні ділянки доріг вкрити суцільним покриттям, а на всіх інших - провести поточні ремонти.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00