Підготовку до опалювального сезону та відзначення державних свят розглянули на понеділковій нараді в Тячівській РДА

2018-08-20 11:51:28

Сьогодні, (20.08.18) відбулася  чергова понеділкова нарада, яку провів голова РДА Василь Дем'янчук.  


В нараді також взяли участь - перший заступник голови Михайло Полажинець,  керівник апарату Богдан Макусій, керівник Тячівської  місцевої прокуратури Іван Швед, начальник відділу Тячівської поліції Янош Дорчинць, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організації району.
Насамперед  присутні розглянули питання про стан підготовки закладів та господарства району до роботи в осінньо-зимовий період. Відтак заслухали інформацію керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та підприємств, установ про оперативну ситуацію з виконання відповідних заходів .
Особливу увагу було приділено питанням щодо створення необхідного запасу палива на об’єктах закладів медицини, освіти, культури, забезпечення газопостачанням тощо. А також що стосується підготовки до нового навчального року, забезпечення класів нової української школи необхідним інвентарем тощо.
Василь Дем’янчук наголосив, що питання підготовки об’єктів соціально – культурної сфери та житлово – комунального господарства до роботи в осінньо –зимовий період потребує посиленого контролю.
Також звернувся до присутніх керівників з приводу підготовки і належного проведення важливих державних свят - 27-ої річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України на високому патріотичному рівні.
За результатами засідання підготовлені відповідні доручення.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00