У Тячеві урочисто відзначили День Державного Прапора України

2018-08-23 15:23:20
         
Сьогодні 23 серпня 2018 р  на площі Незалежності перед адмінбудинком РДА та районної ради в святковій атмосфері пройшла урочиста церемонія підняття Державного синьо-жовтого та бойового червоно-чорного прапора національно-визвольного руху  українського народу.  


         Участь взяли - керівництво району та міста, представники районних служб, установ та організацій, волонтерських та громадських організацій, голови та депутати місцевих рад, ветерани, активісти, учасники АТО.
        Рішення на підняття бойового прапора в дні державних та військово-патріотичних свят було прийнято на першому пленарному засіданні  14 -ої сесії 7 -го скликання Тячівської райради. Рішення прийнято з ініціативи ГО учасників Революції Гідності, ветеранів війни, волонтерів та добровольців "Єдність", з метою патріотичного виховання молоді, увіковічення знаменних для історії України подій. Вперше  така урочистість відбулася 28 червня, в День Конституції України.
         І ось настала хвилююча мить  – під звучання Державного гімну, керівництво району - голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук, в.о. голови райради Ігор Грабарь, міський голова Іван Ковач, керівник апарату РДА Богдан Макусій  та громадські активісти підняли синьо -жовтий та червоно-чорний прапори на щоглу.
         Відтак урочистою ходою працівники культури з вишитими рушниками попрямували до площі Поштової, де  відбувся патріотичний флешмоб за участі учнів дитячих шкіл мистецтв району та виставка робіт народних умільців та художників.
         Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00