Вітання голови районної державної адміністрації з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

2018-08-23 22:49:58

Дорогі жителі Тячівщини!

 

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та
Днем Незалежності України!
Відзначаючи 27-му річницю Незалежності нашої держави ми як ніколи усвідомлюємо її справжню цінність! У такий непростий час для України для кожного українця слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набувають нового звучання.
Низько вклоняюсь усім, хто вкладає у розвиток рідного краю працю та інтелект, хто боронить і захищає нашу державу від ворога, хто примножує її багатство і славу.
Переконаний, вороги України зазнають поразки. Впевненості у перемогу надають нам подвиги батьків, дідів, наша героїчна історія. Українські борці за свободу не скорилися, не припинили боротьбу, а гордо несли синьо-жовтий прапор Незалежності.
У своїх молитвах згадаймо у ці дні всіх тих, яких уже немає з нами, але духовна присутність яких надає нам сили і віри у світле майбутнє нашої ДЕРЖАВИ.
Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.
Слава Україні! Героям Слава!
 З повагою, голова районної державної
адміністрації Василь Дем’янчук           
  
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00