Відбулася колегія працівників освіти Тячівщини

2018-08-28 15:47:46

27. 08.18.р. відбулася колегія управління педагогічних працівників Тячівського району.


Серед присутніх у залі - керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, Центру дитячої та юнацької творчості, методисти районного методичного кабінету, представники засобів масової інформації.
В роботі колегії взяли участь в.о. голови Тячівської РДА Михайло Полажинець та  в.о.голови районної ради Ігор Грабарь, які привітали освітян з новим навчальним роком, побажали творчих успіхів та плідних здобутків у роботі.
Зокрема Михайло Полажинець наголосив щодо рефомування освіти і впровадження нової української школи,  висловив сподівання, що наші педагоги впораються з усіма завданнями, які перед ними ставить час і суспільство.
Відтак освітяни розглянули основне питанням порядку денного: "Про підсумки  роботи освітньої галузі району у 2017-2018 навчального  та основні завдання на 2018-2019 рік".
Начальник управління  освіти районної державної адміністрації Марія Думнич поінформувала присутніх про розвиток освіти району та окреслила коло завдань і пріоритетних напрямків подальшої діяльності закладів району в новому навчальному році.
За підсумками роботи колегії було прийнято конструктивні рішення.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00