В рамках робочої поїздки голови Тячівської РДА Василя Дем'янчука в село Угля дільничній лікарні передано важливе медичне обладнання

2018-09-21 16:07:27





Сьогодні  21.09.18  голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук навідався з робочим візитом у село Угля
.
Насамперед очільник району  провів  зустріч з сільським головою Валерієм Феєром за участі  активу села - районного депутата Івана Корнути,  сільського депутата Івана Стана, приватного підприємця Михайла Дьордяя та волонтера Віталія Богдана. Відтак були обговорені основні питання соціального розвитку, зокрема що стосуються функціонування закладів освіти та охорони здоров'я, ліквідації наслідків буревію, ремонту доріг тощо.
Як було акцентовано сільським головою Валерієм Феєром на сьогодні одне з важливих питань залишається подальше оновлення автошляху в селі Мала Уголька та ремонт комунальних вулиць, пошкоджених недавньою стихією. На що очільник району Василь Дем'янчук запевнив, що роботи в цьому напрямку триватимуть і надалі -  поетапно і за наявності фінансування.  В селі Мала Уголька вже прокладено новенький асфальт на 5-ти км шляху із 12-ти запланованих. 
Як відмітив під час зустрічі депутат райради Іван Корнута за останні роки завдяки підтримці з боку районної влади та сприяння голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який особисто приїжджав  у село, відчутні позитивні зрушення в розвитку соціальній сфери. Зокрема що стосується капітального оновлення доріг, відкриття нової лікарні, про яку місцеві мешканці мріяли роками, придбання нового шкільного автобусу для довозу дітей на навчання тощо.
Такі напрацювання стали можливими завдяки порозумінню всіх гілок влади - обласної, районної, місцевої, а також депутатського корпусу. Адже кошти на виконання наміченого було залучено з різних джерел фінансування та за підтримки благодійництва.
От і сьогодні за сприянням Закарпатського благодійного фонду "Дім милосердя" (директор Василь Фенчак та Валерій Валько) , з якими тісно співпрацює керівництво Тячівської держадміністрації передано медичне обладнання в дільничну лікарню, яке доставив волонтер Віталій Богдан. А саме - УЗД апарат та кардіограф, які дозволять проводити медичне обстеження та виявляти різні патології й захворювання у пацієнтів лікарні.
Звертаючись до медичного персоналу очільник району Василь Дем'янчук відмітив, що керівництво району й надалі працюватиме над покращенням матеріально-технічного забезпечення та функціонування даного закладу.
У свою чергу головний лікар Ніна Стан висловила від імені колективу висловила щиру вдячність керівництву району за таке важливе для лікарні обладнання, яке стане надійним помічником лікарів у встановленні діагнозів хворим і  сприятиме наданню якісних медичних послуг населенню.
Також у рамках робочої поїздки голова РДА з активом села навідався в Углянську ЗОШ І-ІІІ ст. , де поспілкувався з дирекцією та педагогічним колективом школи. Керівник закладу Марія Рошко ознайомила поважних гостей з умовами навчання учнів та матеріально технічним забезпеченням закладу.  
Відтак було відмічено  відчутні позитивні зміни, які відбулися в навчальному закладі, які  стали можливими завдяки згуртованості колективу, батьківського комітету, керівництва школи та району.   
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00