Україна де-факто – східний фланг НАТО, і ця підтримка посилила оборонну співпрацю між нашими країнами – Президент про передачу ВМС України патрульних катерів класу «Island»

2018-09-28 14:05:23

Президент Петро Порошенко відзначив надзвичайну важливість сьогоднішньої передачі ВМС України двох патрульних катерів берегової охорони класу «Island»

та назвав це «підтвердженням того, наскільки є важливою Україна для майбутнього всього вільного світу».
«Україна є де-факто східним флангом НАТО, а цей жест підтримки посилив оборонну співпрацю між нашими країнами», – сказав Петро Порошенко під час відвідування бази Берегової охорони США «Балтімор» в рамках робочого візиту до Сполучених Штатів Америки.
В свою чергу, помічник Міністра оборони США Роберт Карем наголосив, що позиція Сполучених штатів незмінна щодо твердої підтримки суверенітету та територіальної цілісності України. «Росія окупувала Крим і продовжує конфлікт на Донбасі і намагається змінити кордони використовуючи силу. Російська агресія не є лише загрозою для України. Це є загрозою для цілого регіону, Європи, Сполучених Штатів Америки і стабільності усього світового порядку», – зазначив він.
Помічник Міністра оборони також додав, що Росія проводить військову операцію в країні-партнері НАТО, Росія продовжує розповсюджувати пропаганду та дезінформацію, підриваючи уряди по всьому світу та загрожуючи миру та стабільності в усьому світі. «Ми не можемо сприймати маніпуляції Росії на Сході України», – сказав він.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00