«Велике будівництво» на Закарпатті: 46 медзакладів, 13 шкіл, 562 км доріг

2021-10-28 13:44:26
Президент Володимир Зеленський розказав про результати програми інфраструктурної розбудови “Велике будівництво” на Закарпатті. За два роки в області звели “з нуля” та реконструювали десятки об’єктів соціальної інфраструктури та сотні кілометрів доріг.
Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму Facebook.
Це край, де розташований географічний центр Європи і який має потенціал, щоб стати ще й її інфраструктурним центром”, - наголосив Президент.
З кінця жовтня 2019 року на Закарпатті реконструювали та побудували 46 лікувальних закладів. Згідно зі стандартами, кожний модернізований заклад отримав новітнє медичне обладнання.
Також у рамках програми Президента на Закарпатті звели та відремонтували 13 шкіл та дитячих садочків.
Щодо відновлення дорожньої інфраструктури - за два роки в області оновили 562 кілометри доріг.
“Нові дороги, лікарні, школи, садочки, стадіони, басейни, ЦНАПи, культурні об’єкти та ще багато іншого – результат, на якому ми не збираємося зупинятися. І для мене вкрай важливо, щоб його відчував кожен регіон – на заході й на сході, на півдні, півночі і в центрі нашої прекрасної України”, - наголосив Президент України.
Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський головною метою програми «Велике будівництво» назвав створення якісної інфраструктури, яка найяскравіше демонструє ставлення держави до своїх громадян.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00