Триває масштабна реконструкція школи в с. Поляна: тут будують великий басейн і спортивний зал.

2021-11-04 13:54:47
У с. Поляна триває реконструкція загальноосвітньої школи І – ІІІ ст.
Перший заступник очільника Закарпатської ОДА Мирослав Білецький у межах робочої поїздки разом із головою Полянської ТГ Іваном Дрогобецьким проінспектували хід робіт на об’єкті.
Проєкт реконструкції з розширенням школи реалізують завдяки президентській ініціативі Володимира Зеленського «Велике будівництво».
«Масштаб робіт вражає. Генплан забудови передбачає розміщення будівлі басейну, спортзалу та допоміжних до них приміщень, які прибудують до навчального корпусу через критий перехід. При цьому максимально збережуть пішохідні доріжки, роз’їзди та зелені насадження. Вільну від забудови територію засіють газоном», – прокоментував Мирослав Білецький.
За його словами, новий спортзал, що буде 42 м завдовжки, спортивний басейн для комфорту учнів і педагогів оснастять роздягальнями, вбиральнями і душовими.
Загальна вартість об’єкта становить 44 млн грн. Цьогоріч для реалізації проєкту передбачено 11 млн 300 тис. грн, з них 9 млн 300 тис. грн – з ДФРР. До співфінансування долучилася і громада, виділивши з місцевого бюджету 2 млн грн.
Завершення будівництва заплановане на 2022 р.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00