Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Тячівській райдержадміністрації

2021-11-02 15:00:44
02 листопада 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Тячівській райдержадміністрації під головуванням першого заступника Олександра Шевері.
На засіданні Комісії було розглянуто питання стану утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Станом на сьогоднішній день, в районі функціонує 5 прийомних сімей, в які влаштовано на виховання та спільне проживання 11 дітей-сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховуються 11 дітей.  
Службою у справах дітей постійно здійснюється контроль за умовами утримання, навчання та виховання дітей в даних сім’ях. На засіданні Комісії прийомні батьки та батьки-вихователі розповіли про проблемні моменти у вихованні дітей. Представником Тячівського управління соціального захисту населення було роз’яснено порядок виплат державної соціальної допомоги та грошового забезпечення прийомним батькам та батькам-вихователям. У ході засідання членами Комісії рекомендовано батькам, і надалі, добросовісно виконувати свої обов’язки, дбати про дітей, їх здоров’я, фізичний, розумовий та духовний розвиток. Вихованцям ПС та ДБСТ, присутнім на засіданні, було наголошено на необхідності виконувати настанови батьків-вихователів, поважати їх та відповідально ставитися до навчання.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00