Зростання кількості охочих вакцинуватися відзначають сімейні лікарі у пунктах щеплень Тячівського району.

2021-11-09 18:00:03
Умежах робочої поїздки перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький проінспектував роботу пунктів щеплень у Тячівському районі.
За його словами, сімейні лікарі відзначають зростання кількості охочих щепитися. Вакцини є у достатній кількості, тож медики готові вакцинувати все більше краян.
Оскільки на Закарпатті багато заробітчан і чимало з них імунізувалися від ковіду за кордоном, важливо володіти інформацією щодо них, аби знати реальну кількість вакцинованих.
«Тому сімейні лікарі можуть сконтактувати з пацієнтами, з якими у них укладені декларації, і внести дані закордонних сертифікатів в українську базу до загального переліку вакцинованих. Переконаний, коли цю роботу завершать, на кілька відсотків зросте кількість імунізованих закарпатців», – зазначив Мирослав Білецький.
Водночас якщо серед заробітчан є невакциновані чи такі, які отримали лише одну дозу, після приїзду в Україну, традиційно, на свята, вони потребуватимуть вакцини для завершення вакцинального циклу. Потрібно спрогнозувати, яку кількість вакцин треба замовляти.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00