Вільні творять майбутнє! – У неділю Україна відзначає День Гідності та Свободи

2021-11-19 12:14:38
Згідно Указу Президента України 21 листопада в нашій країні  відзначається День Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи – особливий для кожного з нас. Він пов’язаний з початком двох революцій, коли голоси мільйонів громадян злилися в єдиний голос нації, щоб твердо сказати: українці хочуть і будуть жити у вільній, демократичній і квітучій державі. 
Гідність і свобода – невід’ємні складові нашої ДНК. Саме тому українці не на словах знають, як захищати свою гідність і виборювати свободу на барикадах. У цій боротьбі, на жаль, ми заплатили найвищу можливу ціну – це людське життя.

З цієї нагоди в м.Тячів відбулося урочисте покладання квітів та вшанування загиблих Героїв Небесної Сотні. 
Покладання квітів до пам'ятника здійснили: представники Тячівської державної адміністрації та районної ради, представники Тячівської міської ради та учасник бойових дій.
Загиблих Героїв Небесної Сотні учасники заходу вшанували хвилиною мовчання. 
Вихованці центру дитячої та юнацької творчості м.Тячів виконали літературну композицію.

Кожна самобутня нація має свої важливі історії, які характеризують її, говорять про те, що для неї є цінним та важливим. Герої таких історій можуть бути прикладом для інших, надихати людей діяти, змінюватися самим та міняти світ довкола себе. З цих складових постає те, що ми називаємо національною ідентичністю. 
Герої Небесної Сотні та історія Революції гідності, попри доволі короткий проміжок часу, який відділяє нас від подій 2013-2014 років, вже стали частиною української ідентичності, живою пам'яттю про те, що ми є вільними людьми, які готові боротися за свободу та свій цивілізаційний вибір.
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00